Mat dags!

  


 mitt internet börjar på att gå segt :c
eller de är ju inte mitt, med det jag surfar på.
Så jag lämnar datorn och äter supergod mat!
min lilla älskling som gjort iordning :'D

Kommentarer
Postat av: Therese

Det är samma som jag skrev till emilia därför kanske det låter lite konstigt men jag orkar inte skriva ner allt igen.. Jag har aldrig mått så dåligt som jag började göra under sommaren och det är inte på grund av Kim elr skit det är bara att jag försökte ge dig en chans men sen ville inte Kim vara kompis med dig längre och jag vet inte, men det du skrev om mig då försvinner inte.. Jag ber dig inte förstå men du kanske kan ha lite överseende?



Ok, ska jag berätta en sak som inte ens Kim vet om? jag lider av en psykisk syndrom som kallas självförakt. vilket betyder att jag hatar mig själv vill gärna dö och massa annat skit!



jag har inget emot ellinor eller något sånt men de blir så automatiskt. Jag hör saker tror på det hör annat tror på det med boom en smäll i mitt huvud jag vill dö igen!



Du vet inte hur det känns att leta fel hos sig själv varje dag så att dagen när man ska ta självmord kommer ska gå mycket lättare!



Jag sitter här och skakar och gråtter, har andningsbesvär, håller på att få ett anfall..



Jag ber varken dig eller ellinor att förstå hur min gärna funkar men den är totalt fuckd up!



Jag i principå letar efter att folk ska säga till "gå och dö du är ändå värdelös"



Jag vill inget illa det lät kanske dåligt jag kan inte förklara... Förlåt men.. Åhh jag hatar mig själv!



Jag önskar så att jag är död och att Jag aldrig skrivit sånt, men försök se det från mitt håll. Jag försöker skydda de som älskar mig för jag är så rädd att de inte vill ha mig, jag är så rädd att de ska hata mig som jag hatar mig själv! Du förstår nog inte hur det känns att älska att hata dig sj'lv så mycket att varje dag är ett helvete!



Vet du från 6 års upp till 9:an har jag varit utfryst, nerklankad, fått höra hur ful jag är, sprungit och spytt på toan i skolan, spytt för att jag är ful, svalt 1 paket värktabletter på en hel dag varje månad, fått höra hur äcklig jag är, att man ska inte röra mig för jag är så jävla ful och det smittar och en massa annat skit!



Jag har vuxit upp med att får höra att jag är värdelös och massa skit!



Jag är så jävla naiv, och jag ber om ursäckt för det..



Jag vet inte vad jag ska säga men för mig hatar du mig nu och ellinor med så det kvittar hur mycket ni säger att ni inte gör det, det kvittar hur mycket jag tror på vad ni säger för i min hjärna ändras det bara.



FÖRLÅT FÖR ATT JAG ÄR DET STÖRSTA PSYKFALLET SOM FINNS!

2009-10-25 @ 14:52:32
URL: http://staringmirror.blogg.se/
Postat av: Therese

Vet inte hur jag ska förklara, du kan nog inte förklara vad anorexia är för dig, men du kan förklara vad det är i allmänhet gissar jag på?



Jag HATAR att folk ska må dåligt och det är samma som med inlägget om dig sist, då tyckte jag synd om din kille, nu tycker jag synd om Kim. Jag vill inte att han ska må dåligt eller bli ledsen är du med?



Folk kanske tror att han verkligen sa så till dig och då får han problem. Visst jag visste att det skulle få koncekvenser men jag tänkte inte på att det skulle bli allvarliga. Jag ville bara visa att det inte var sant!



Men det var absolut inte meningen, jag är nog lite efter i utvecklingen när det gäller vissa saker för jag har aldrig haft ett liv förens jag började gymnasiet, då kanske du kan tänka dig hur det känns att behöva ta igen det som händer i huvet och kroppen och att kunna ge utlopp för vad man känner, det som skulle tagit 13 år tog för mig fyra.



Varför jag gör det på internet vet jag inte, det är nog bara mitt sätt att nå ut? till vad vet jag inte.. Men jag vet att jag mår inte bra av vad som händer över internet så jag slka skärma av mig så bara de jag vill ska få se, du vet sätta dit lösenord och skit. vet inte när det blir, kanske aldrig, men jag kan skika lösenordet till dig då om du vill kolla vad jag skriver? Skriver jag något som du tror berör dig eller som du tar illa upp är det bara att du säger "Jag tar faktiskt illa upp av det där så snälla ta bort" eller något liknande.. Jag gör det jag vill inte att någon ska må dåligt..



Jag bryr mig inte om vad du säger till dina kompisar om mig men försök bara inte att låta Kim höra om hur mina dagar ser ut med hat och det där så skulle du va jätte gullig! Jag ska söka hjälp det måste bara bli rätt tid för mig att göra det!

Det är i princip bara du och emilia som vet det.. Folk vet att jag lider av det men inte hur allvarligt det är. Och jag försöker absolut inte få dig att må dåligt på grund utav att jag mår dåligt.



vill du så kan jag prata med din kompis och säga att det var jag som hade fel?



2009-10-25 @ 16:09:03
URL: http://staringmirror.blogg.se/
Postat av: Skantz, <3

SV: Tack! Din blogg är också fin :)

2009-10-25 @ 16:14:14
URL: http://sskantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0